PhD Szimpózium

Az ODT Működési Szabályzata alapján a hallgatók előrehaladását évente legalább egy alkalommal vizsgálja a doktori iskola. A kötelező minősítés fontos eleme a doktori iskolák hallgatóinak éves szimpóziuma.

Az FODI évente PhD szimpóziumot szervez, melyen:

  • új típusú (2016. szeptember után felvett hallgatók) képzésben részt vevők esetében az összes, kutatási-disszertációs szakaszban részt vevő hallgatónak kötelező előadással részt vennie. Bár a képzési-kutatási szakaszban részt vevő hallgatók számára előadás tartása nem kötelező, a doktori iskola legfiatalabb tagjait is bátorítja a részvételre.
  • régi típusú (2016. szeptember előtt felvett hallgatók) képzésben részt vevők esetében minden másod- és harmadéves hallgatónak, a doktori képzés alatt minimum 2 alkalommal kötelező előadással részt vennie.

A szimpóziumra a hallgató absztraktot készít (Képzési terv 8. sz. melléklete), előadásában a doktorandusz kutatómunkájának eredményeit foglalja össze.

Frissítés dátuma: 2019.04.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.